Zatvoreni bazen neće raditi do 2. septembra

Zbog redovnog godišnjeg servisa zatvoreni bazen Sportskog privrednog društva “Radnički” neće raditi do 2. septembra. U tom periodu, vršiće se i renoviranje objekta u kome se nalazi bazen.

Kao i svake godine tokom leta zatvoreni bazen se priprema za hladnije mesece, kada na njemu ima najviše posetilaca. Ovog puta, pored redovnog godišnjeg servisiranja bazena, biće sređene svlačionice i toaleti, zamenjena rasveta, uradjen remont komora za ventilaciju i klimu, a u planu je da se poboljša ventilacija i osvetljenje na bazenu. 

Očistićemo bazen, zameniti kompletno osvetljenje kako u bazenu tako i oko njega. U bazenu imamo desetak reflektora od kojih rade samo dva, a oko bazena 24 reflektora koja ne rade. Sve njih ćemo zameniti i stavićemo LED osvetljenje. Uradićemo kompletan remont komora za ventilaciju i klimatizaciju, nakon čega neće biti zagušljivo i sparno u objektu u kome se nalazi zatvoreni bazen. Rekonstruisaćemo tuš kabine, a zamenićemo i pločice i kompletnu kanalizacionu i vodovodnu mrežu koja je već dotrajala, rekao je pomoćnik direktora za infrastrukturu SPD “Radnički”, Goran Marković. 

Sređivanje zatvorenog bazena trebalo bi da bude završeno do 2. septembra kada će ponovo biti otvoren za građane i sportiste. Do tada, kupačima su na raspolaganju otvoreni bazeni, koji će ukoliko vremenski uslovi to dozvole, raditi do 20. septembra.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *