Za đake sa eKG karticom besplatno kupanje na bazenima jednom nedeljno

Gradska agencija za saobraćaj, u saradnji sa Sportskim privrednim društvom „Radnički“, omogućila je osnovcima i srednjoškolcima, da jednom nedeljno besplatno koriste sadržaje na otvorenim bazenima.

Učenici osnovnih i srednjih škola koji poseduju personalizovanu eKG karticu, a nisu završni razred srednje škole, imaju pravo na besplatan ulaz na otvorene gradske bazene. Ovu pogodnost mogu da koriste jednom nedeljno, od ponedeljka do nedelje u toku cele sezone.

Učenici osnovnih i srednjih škola koji poseduju EKG karticu moći će jednom nedeljno, potpuno besplatno da koriste bazene. Ovo je samo početak korišćenja eKG kartice u druge svrhe. Prvi sa kojima Gradska agencija za saobraćaj uspostavlja saradnju je upravo SPD Radnički, pre svega zbog spremnosti i resursa kojima upravlja. Za početak je to besplatno kupanje na bazenima, a jedan od sledećih koraka biće i ulaz na utakmice, rekao je Dušan Obradović, direktor Gradske agencije za saobraćaj.

Kako je istakao Bojan Ilić, direktor SPD Radnički, ovo je jedna od prvih pogodnosti koje možemo da obezbedimo za naše najmlađe. Mislim da nema nikakvih prepreka da od jeseni svi građani koji imaju EKG karticu, zapravo imaju i različite privilegije u Radničkom, od gledanja utakmica do samih rekreativnih delatnosti koji mogu obavljati u okviru naših objekata.

Sportsko privredno društvo Radnički, već ima niz pogodnosti za najmlađe na bazenima. Deca do 7 godina i vukovci ne plaćaju ulaz na bazen. Od septembra se uz eKg karticu priprema još novina.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *