Otvoreni dani ronjenja

Ronilačko – spasilačko sportsko udruženje PONT i SPD Radnički organizuju “Otvorene dane ronjenja” na zatvorenom bazenu u Kragujevcu.

Svi zainteresovani imaju priliku da, u subotu 16. novembra od 20,00 časova probaju kompletnu ronilačku opremu i upoznaju se sa osnovama ronjenja uz nadzor profesionalnih instruktora.

Pošto je ronjenje potpuno bezbedno i ne postoji gornja starosna granica, u čarima bestežinskog stanju imaju priliku da uživaju i stariji građani, bez ikakvih posledica po zdravlje.

Iskusni ronioci žele da prenesu svoje znanje i ljubav prema podvodnim aktivnostima deci i mladima, ali i ostalim Kragujevčanima koji žele da isprobaju kompletnu ronilačku opremu.

Besplatni časovi ronjenja za sve zainteresovane građane biće organizovani na zatvorenom bazenu Sportskog privrednog društva Radnički, u dva termina, najpre u subotu 16. novembra, a potom i 30. novembra od 20 do 24 sata. Ulaz na bazen je po ceni noćnog termina za rekreativno plivanje, i iznosi 200,00 dinara.

Za sve zainteresovane RSSU PONT je obezbedio ronilačku opremu. Za dodatne informacije možete kontakirati Ronilačko – spasilačko sportsko udruženje PONT putem telefona 069/625965.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *