O bazenima

Otvoreni bazeni

Otvoreni bazeni u Kragujevcu izgrađeni su 1971. godine za potrebe sportsko – takmičarskih i rekrativnih aktivnosti građana i klubova. Ubrzo su postali omiljeno mesto mnogih generacija Kragujevčana. I danas, bazeni sa dugom tradicijom, ostali su jedno od najpopularnijih mesta za spas od vrućina tokom letnjih meseci.

Otvoreni bazeni nalaze se na jednoj od najlepših lokacija u Kragujevcu, okruženi Velikim parkom, sportskim terenima i Kreativnim parkom za decu, nedaleko od Šumarica sa jedne i centra grada sa druge strane.

Zatvoreni bazen

Zatvoreni bazen nalazi upravo pored kompleksa otvorenih bazena. Kragujevac je postao ponosni vlasnik ovog objekat 2011. godine. Savremeno uređeni objekat svojim prostornim rešenjem, položajem i dimenzijama, sasvim sigurno ide u korak sa vizijom grada koji u kontinuitetu raste i razvija svoje kapacitete.

Zatvoreni bazen izgrađen je u skladu sa FINA standardima za međunarodna takmičenja u plivanju i vaterpolu. Nudi širok asortiman usluga za razvoj profesionalne i rekreativne plivačke discipline. Bazen je otvorio svoja vrata za sve Kragujevčane, što potvrđuju stalne akcije i programi.

Kragujevac

Posetite nas i uverite se u kvalitet i raznolikost naših usluga

Čeka vas prijatna rekreacija u modernom i čistom prostoru

Otvoreni bazeni Kragujevac