„Neka leto počne“

Manifestacija koja je na gradskim bazenima upriličena povodom početka nove kupališne sezone, bila je u znaku sporta, mode i zabave. Predstavnicima javnog, sportskog i kulturnog života grada, brojnim Kragujevčanima i ljubiteljima sporta, predstavili su se sportisti Radničkog – odbojkaši, rukometaši i vaterpolisti, uz učešće mališana u ulozi manekena koji su nosili letnje kombinacije.

Od ove godine kupalištima u Kragujevcu upravlja Sportsko privredno društvo „Radnički“. Predstavnici društva tom prilikom najavili su novu kupališnu sezonu i niz pogodnosti i iznenađenja za sve kupače na gradskim bazenima.

Ako se po jutru dan poznaje biće dobre zabave za sve Kragujevčane ovoga leta, kazao je direktor SPD Radnički, Bojan Ilić. Zbog radova na tribinama, upotreba suncobrana i ležaljki koje su ove godine zanovljeni, biće besplatna ističe Ilić i dodaje da aktuelna rekonstrukcija tribina, koje će biti obložene dekingom, podnim dugotrajnim ekološkim materijalom, neće smetati kupačima.

Manifestacija „Neka leto počne“, protekla je u znaku dobre zabave. U defileu sportista, koji su nosili zastave svojih klubova bila su deca i mladi pred kojima su mnogi sportski izazovi.

Interesantno nam je predstavljanje ovakvog tipa. Na ovaj način promovišemo klub, nove igrače i podmadak, rekao je Vladimir Jekić, odbojkaš Radničkog.

Nova kupalipšna sezona i leto koje pred nama biće ispunjeni brojnim sadržajima. Organizovanje sportskih i zabavno-rekreativnih manifestaciaj i noćno kupanje, samo su neki od planiranih programa tokom leta.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *